MLX Theatershows

Zaterdagmiddag 10 juni – MLX Junior Show ‘Girls Girls Girls’ – 13:30 uur Theater Floralis Lisse

Op zaterdag 10 juni om 13:30 uur is de voorstelling Girls Girls Girls gegeven in Floralis Lisse. Deze familievoorstelling zat vol met dans, zang en toneel en werd vertolkt door de jongste leden van MLX Musical & Dance in de leeftijd van 4-9 jaar (groepen Song & Dance, Klassiek Ballet en groepen Streetdance 5-9 jaar). Het werd door 225 enthousiaste bezoekers bekeken! 

De MLX Junior Theatershow Girls Girls Girls gaat over een verwend onhandelbaar meisje, dat zich druk maakt over typische meidenzaken. Haar wanhopige moeder probeert haar op andere gedachten te brengen door verhalen te vertellen uit het spannende glitterboek. Zo vertelt ze onder andere het verhaal over het weeskind Annie. Zal het de moeder lukken om dit verwende meisje nog te veranderen? Je gaat het zien in de sprankelende familievoorstelling Girls Girls Girls! Met speciale rollen voor Petra en Noa Maat als moeder en verwend kind en Milly zelf als Miss Hannigan. 

Foto's: http://www.oypo.nl/CE9A4E09E8E45B42

 

Zaterdagavond 10 juni en Zondagmiddag 11 juni  - MLX Senior Shows ‘I am the Boss!’

Op zaterdag 10 juni om 19:00 uur en op zondag 11 juni om 12:00 uur werden de voorstelling I am the Boss! vertolkt in Floralis Lisse. Deze familievoorstelling zat vol met dans, zang en toneel en wordt vertolkt door de 8+ leden van MLX Musical & Dance waaronder de groepen Musical, Mix Dance, Streetdance, Hip Hop, Klassiek Ballet/Modern, Dance Workout, met speciale rollen voor de docenten als artiesten als Justin Bieber, Bruno Mars, Beyonce, Ineke Galdeij als Donald Trump (en Marco als Obama!) en Milly zelf als 1 van de overleden artiesten Donna Summer. 


In de MLX Theatershow “I am the Boss” zien we een Amerika waarin de populariteit van Justin Bieber tot ongekende hoogtes stijgt. Hij wil zelfs voor president van Amerika gaan…..maar daar steekt Trump een stokje voor……hij verbiedt zelfs creativiteit door alle artiesten achter een muur te plaatsen….
Kan iemand hem stoppen? Of kan iemand hem overtuigen van de goede Amerikaanse muziek, zoals zelfs overleden artiesten? Niemand lijkt het te lukken, totdat er hulp komt uit onverwachte hoek….

Bijna 400 bezoekers genoten van deze familievoorstelling vol dans, zang, muziek en uitgesproken Amerikaanse karakters!

Foto's: http://www.oypo.nl/F204D939E8E9CB44

 

Zondag 18 februari ging MLX Musical & Dance terug naar de jaren ’70 met hun vertolking van de nog steeds populaire hitmusical Grease!

En dat deze musical nog steeds heel populair is dat bleek wel uit het feit dat het dak eraf ging bij zowel het jonge als oude publiek dat in grote getale naar theater Floralis in Lisse was gekomen om deze musical te bekijken. Er waren twee voorstellingen met bijna 200 man publiek per show. 

De bekende liedjes, het feel good verhaal, het decor en kostuums, de sfeer en de entourage zorgden ervoor dat de musicalgroepen volwassenen en tieners boven hun eigen kunnen uitstegen met hun uitvoering van Grease.

Reacties publiek:

-        Bij vlagen met kippenvel zitten kijken. Dat kwam omdat het een feest van herkenning was, maar ook door de geweldige vertolking!

-        Het samenspel van de tieners en de volwassenen was echt leuk om naar te kijken!

-        Wat een spetterende finale, de bekende erehaag van “We go together” en daarna ging de auto er ook nog eens doorheen!

-        Een en al feel good!

Reacties op social media:

-        Wat een geweldige show, iedereen die mee gedaan heeft aan dit spektakel, bedankt!

-        Ze waren zo goed en zo mooi, was heel leuk weer!

-        Het was top, hier mag je trots op zijn!

Reacties deelnemers:

-        Dit was echt de leukste productie tot nu toe!

-        Grease was top!

-        Het voelt en is 1 grote familie voor en achter de schermen. Niet alleen het optreden, maar de repetities en de hele dag is 1 groot feest! 

 

Bezig met laden