Ladies Night

Regelmatig organiseert bioscoop Cinema Floralis een speciale Ladies Night. Meestal is dit dan ook een (voor)premiere van een leuke nieuwe film, zoals Bridget Jones's Baby en Fifty Shades. De Ladies Night is over het algemeen snel uitverkocht, dus houd het aanbod op de website en/of Facebook in de gaten!

===============================

Ladies Night: All You Need Is Love

Omschrijving:
Op woensdag 28 november kun je bij Cinema Floralis maar liefst een week voor de officiële release al genieten van de nieuwe Nederlandse romantische komedie "All You Need Is Love". Deze avond staat compleet in het teken van de liefde! Je ontvangt van ons een welkomstdrankje bij binnenkomst, je kunt shoppen bij verschillende kraampjes, je krijgt een leuke goodiebag, en bovendien kun je mooie prijzen winnen bij de loterij in de zaal! 

Cast & Crew
Fedja van Huêt, Bracha van Doesburgh, Waldemar Torenstra, Anniek Pheifer, Rop Verheijen, Peter Paul Muller, Annet Malherbe, Trudy Labij, Ilias Addab, Yannick Jozefzoon, Frank Lammers, Diederik Ebbinge


Bij binnenkomst ontvang je van ons een welkomstdrankje en kun je shoppen bij verschillende kraampjes. Daarnaast krijg je een leuke goodiebag mee naar huis! Wees er snel bij voor de beste plaatsen!

LET OP: TICKETS ZIJN DIRECT VERKRIJGBAAR VIA DEZE WEBSITE OF AAN DE KASSA VAN FLORALIS. RESERVEREN IS NIET MOGELIJK. 

Bezig met laden