MLX Jubileum shows

Zaterdagmiddag 6 juli – MLX Junior Jubileumshow 

Op zaterdag 6 juli is om 14:00 uur de junior jubileumvoorstelling in Floralis Lisse. Deze familievoorstelling zit vol met dans, zang en toneel en wordt vertolkt door de jongste leden van MLX Musical & Dance (groepen Kinderdans, Song & Dance, groepen Streetdance 6-11 jaar en de Selectie Musicals Jeugd en Tieners). 

Het eerste deel van deze show is een ouderwets sprookje met bekende figuren zoals Assepoester, Roodkapje en de boze Wolf, de dwergen, Hans & Grietje, de heks, trollen, de draak ach alle leuke sprookjesfiguren komen wel voorbij....want Assepoester is jarig, maar de gemene heks tovert haar cadeautjes weg!

In het tweede deel blikken we terug op 10 jaar MLX! We keren terug in de tijd met de omaatjes die een schatkist vol met herinneringen terug vinden.  
 

Zaterdagavond 6 juli om 19:00 uur en Zondagmiddag 7 juli om 12:30 uur - MLX Senior Jubileumshows 

Op zaterdag 6 juli om 19:00 uur en op zondag 7 juli om 12:30 uur worden de Senior jubileumvoorstellingen vertolkt in Floralis Lisse. Dit jaar vieren we dat MLX Musical & Dance 10 jaar bestaat. Op het podium van theater Floralis staan allemaal decorstukken van de afgelopen jaren. Zo ook een stukje van de tijdmachine. Deze wordt per ongeluk weer geactiveerd....en oeps zo worden we teruggeworpen in de tijd en gaan we alle shows langs van de afgelopen 10 jaar!  

We zijn ook blij dat wij een aantal oud leerlingen mogen begroeten die hun deelname aan de shows hebben bevestigd!

Dus mis dit niet en geniet van deze familievoorstelling vol zang, dans en toneel!

 

Voor de middagvoorstellingen op zaterdag 6 juli om 14:00 uur en op zondag 7 juli om 12:30 uur zijn er nog kaarten te koop (avondvoorstelling is uitverkocht). Een kaartje kost Euro 12,50 per stuk. 

Kaartje kopen? Stuur graag een mail naar info@mlxmusical.nl 

 

Bezig met laden