Tulpenconcert 24 maart

TulpenconcertHet Symfonieorkest Bloembollenstreek geeft op zaterdag 24 maart 2018 om 19:30 uur haar jaarlijkse Tulpenconcert in Floralis. De drie orkesten van de vereniging zullen elk een gedeelte van het programma voor hun rekening nemen.

Het Juniorenorkest, bestaande uit de jongste leden van de vereniging, zal het spits afbijten met een variëteit aan stukken. Zij spelen onder meer een deel uit 'A Midsummer Night's Dream' van Mendelssohn en de Danse Macabre van Saint-Saëns, maar ook een stuk uit Pirates of the Caribbean en Seven Nation Army.

Het volwassenenorkest speelt ook delen uit Mendelssohns 'A Midsummer Night's Dream' en twee delen uit de Symfonie in e, op.46, van Johannes Verhulst.

Na de pauze speelt het Jeugdorkest onder meer de ouverture Die Fledermaus van Johann Strauss en Stars and Stripes van Sousa. Het concert wordt afgesloten met een gezamenlijk optreden van de drie orkesten met De Moldau van Smetana.

Kaarten voor dit concert kosten voor volwassenen € 12,50; bij voorverkoop via de webwinkel van Symfonieorkest Bloembollenstreek of de leden € 11,00. Donateurs van de Vereniging Symfonieorkest Bloembollenstreek betalen € 7,50 en kinderen tot 12 jaar € 6,00.

Op zaterdag 14 april speelt het Symfonieorkest Bloembollenstreek tevens in de Maartenskerk te Hillegom om 20:15 uur.

Bezig met laden