Theatermenu

Wat is er nu leuker om van het theaterbezoek een echt avondje uit te maken.

Vanaf het nieuwe theaterseizoen, september 2018, is het inpandige Grand Café Cineac standaard geopend op maandag! Voor aanvang van de theatervoorstelling kunt u genieten van een speciaal theatermenu voor een vaste prijs van € 25,00 per persoon, bestaande uit een voorgerecht, hoofdgerecht en koffie/thee na. U kunt dan kiezen voor vis, vlees of vegetarisch menu. Reserveer via 0252-830393.


Tot september 2018 is het inpandige Grand Café Cineac gesloten op maandag, maar verschillende restaurants in de directe omgeving bieden een speciaal Theatermenu.

Restaurant De Vier Seizoenen op 't Vierkant in Lisse heeft een 3-gangen Theatermenu (34 p.p.) incl. gratis koffie/thee samengesteld. Als u bij De Vier Seizoenen een tafeltje bestelt en u bent van plan aansluitend naar Floralis te gaan, dan zorgen zij ervoor dat u tijdig klaar bent om voor aanvang van de voorstelling in Floralis aanwezig te zijn.

Om ervoor te zorgen dat u niets mist van uw avondje uit kunt u al om 17.30 uur bij De Vier Seizoenen terecht. Het restaurant bevindt zich op 5 minuten wandelen van Floraris en u kunt gratis parkeren in de omgeving (denk aan uw parkeerschijf indien van toepassing).

Reserveren? Klik hier of bel 0252 - 41 80 23. Vermeld a.u.b. tijdens het reserveren dat u gebruik wilt maken van het Theatermenu, dan krijgt u na het diner een kopje koffie of thee aangeboden. Bent u van plan om ook een overnachting te boeken? De Vier Seizoenen beschikt tevens over een sfeervol Bed&Breakfast!
Bezig met laden