MLX Muscial & Dance

MLX is een musical- en dansschool en heeft een uitgebreid aanbod van verschillende dans-, zang- en toneellessen, kortere cursussen en selectiegroepen. De focus ligt op verschillende danslessen, zoals hip hop, kinderdans, mix dance, modern, peuterdans, salsa, song & dance, streetdance en de inmiddels bekende musicallessen met zang, dans en toneel.

MLX heef als motto om met veel passie en plezier, de kneepjes van het musical- en dansvak over te brengen. En om iedereen te laten schitteren die op wat voor manier dan ook meedoet in de lessen, in workshops, op verjaardagspartijtjes, in het theater of zelfs achter de schermen. Alles kan als jij het laat gebeuren!

Voorstellingen
Het team van enthousiaste vakdocenten biedt een heel gevarieerd rooster aan voor jong en oud! MLX werkt het hele jaar door toe naar leuke optredens, zoals bijvoorbeeld de Kerstspecial, Koningsdag en voorstellingen in een echt theater. De musicalgroepen werken ook ieder seizoen aan een eigen musicalproductie in Floralis.

MLX BUITEN

Na een lange tijd van binnen zitten, mogen we weer buiten sporten en bewegen! MLX Musical & Dance is hiermee gestart vanaf dinsdag 12 mei. Deze lessen geven wij op het veld van The Flags, Spekkelaan 10 in Lisse. Klik op het MLX BUITEN menu voor meer informatie: MLX BUITEN 

MLX ONLINE

MLX Musical & Dance is een tijd gesloten geweest vanwege de Corona crisis. In deze periode heeft MLX een online lesprogramma aangeboden! Dit programma blijft voolopig nog beschikbaaat voor de liefhebbers. Klik op het MLX ONLINE menu voor meer informatie: MLX ONLINE

Meer informatie

Klik op 'Lesomschrijving', 'Lesrooster' en 'lid worden' voor meer informatie over al onze activiteiten!

Voor foto's en video's: KLIK

Voor meer informatie bel naar 06-42312690 of stuur een e-mail naar info@mlxmusical.nl en vraag naar Milly Oosterberg

 

Bezig met laden