Bewust Bollenstreek

Bewust Bollenstreek is een netwerk en platform met een missie: het bevorderen van een bewuste, gezonde, duurzame en prettige samenleving in de Bollenstreek. In Floralis wordt gestart met een cursus theater improvisatie en er worden regelmatig thema avonden aangeboden met een mooie film en inspiratiemarkt. Deze films zijn terug te vinden onder het kopje 'Theater' op deze website. De eerstvolgende filmavond is op maandag 20 mei: Walk With Me.

Theater Improvisatielessen Bewust Bollenstreek
Leer jezelf beter kennen, al spelenderwijs, met een cursus theater improvisatie van Bewust Bollenstreek!

Bewust worden van jezelf kan door coaching, therapie..... maar ook door samen theater te maken! Je leert verschillende kanten van jezelf ontdekken, ze te vergroten of te verkleinen, je leert inspelen op een situatie en afstemmen op anderen. Bewust Bollenstreek start daarom nu ook haar eigen Theatergroep.

De cursus bestaat uit tien lessen, waarin je gaat werken aan de basistechnieken van het acteren en hoe je goed kunt improviseren. De basistechnieken die je traint zijn bijvoorbeeld: opbouwen spelconcentratie, spelaanbod doen, incasseren-reageren, fantasie paraat krijgen, conflict uitdiepen, fysiek in spel inzetten, in het moment spelen, etc. Het improviseren oefen je in gegeven spelsituaties, waarbij plezier, energie, fantasie en samenspel voorop staan!

Je hoeft geen spelervaring te hebben om mee te kunnen doen. Mocht je juist wel ervaring hebben, dan verdiept en versterkt deze cursus hetgeen je al geleerd hebt. De docent speelt in op het niveau van de groep en individuele deelnemers.


Praktisch
Kijk voor data en om je aan te melden op de website van Bewust Bollenstreek.

Je geeft je op per blok van 10 lessen voor € 180 inc. 21% btw.

Je deelname is pas definitief zodra je betaling is ontvangen.

Als het maximaal aantal spelers van 15 is bereikt, kom je (vrijblijvend) op een wachtlijst voor het volgende blok van 10 lessen.

Er is veel interesse voor deze theater improvisatielessen, dus wees er op tijd bij.


De Makers Theater
De lessen worden gegeven door Nicolette Terhaag-Alkemade van De Makers Theater. De Makers bestaat uit Laura Martin en Nicolette Terhaag-Alkemade. Zij zijn beiden afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten Arnhem als professioneel theaterdocent en regisseur. Ze verzorgen lessen, trainingen en maken theatervoorstellingen.


Meer info
Angela Roelen
inspirator/coördinator Bewust Bollenstreek
06-22329846
www.bewustbollenstreek.nl

 

Bezig met laden