Happy Met Tao

Geen energie, veel in je hoofd of gewoon wat fitter? 
Heb je behoefte aan innerlijke rust of meer balans? Wil je wat meer rust in je hoofd? Of ben je gewoon moe en heb je weinig energie? Misschien is Healing Tao en Qigong iets voor jou. 

Wat is Healing Tao en Qigong?
In tegenstelling tot fitness en andere Westerse sporten werk je niet aan je spieren of conditie. In plaats van je spieren aan te spannen en te trainen, leer je om jezelf en je spieren te ontspannen door zachte bewegingen. Waardoor je Qi kan gaan stromen. Je werkt aan je innerlijke kracht en balans. Daarnaast chanten we ook klanken waardoor je je lichaam helpt om te ontgiften en in zijn kracht te komen.
Hierdoor kun je het volgende ervaren:
- Je slaapt beter
- Vermindert stress
- Warme handen, voeten en lichaam
- Verbetert je balans en coördinatie
- Betere gezondheid / vitaliteit
- Je wordt rustiger in je hoofd
- Je leert je eigen Qi te voelen en ermee te werken
- Activeert het zelfhelend vermogen van je lichaam
- Leert beter je grenzen kennen en voor jezelf te zorgen

Is het voor mij geschikt?
Healing Tao en Qigong is geschikt voor iedereen. Een goede conditie is niet vereist. De Qigongs worden staand en soms ook zittend gedaan. Mocht je klachten hebben dan kunnen vrijwel alle Qigongs aangepast worden zodat ze ook voor jou geschikt zijn.

Tijdens je dag
Tijdens de les betrekken we ook het leven van elke dag. Dus bijvoorbeeld hoe zit je en hoe buk je om iets op te pakken. Met al deze oefeningen en technieken versterk je je structuur. En zal je merken dat je je ook meer thuis gaat voelen in je lichaam waardoor je ook beter zult worden in het herkennen van je grenzen. En de volgende stap is dat je ook je grenzen beter kunt beschermen zodat je voorkomt dat er ongemerkt energie weglekt of dat je op tijd even een korte energie 'opkikker' neemt zoals bv 1 minuut met aandacht en op de juiste manier ademen. Zodat je aan het einde van de dag nog energie over hebt. Spreekt je dit aan? Kom dan een gratis proefles nemen.

Tarieven en lestijden
Proefles Gratis
Kaart 5 lessen, 2 maanden geldig, 87,50 -> *TIJDELIJK 72,50*
Blok 10 lessen 150,-
De lessen zijn 1 ½ uur
Dinsdag 19.30 – 21.00
Woensdag 9.30 – 11.00
Donderdag 20.00 – 21.30

Happy met Tao
Angelique Dencker – www.happymettao.nl
angelique@happymettao.nl
06-5 3330034

 
Bezig met laden