Jeugdtheaterschool Flores

Jeugdtheaterschool Flores biedt theatercursussen aan voor iedereen vanaf 6 jaar waarin het ontdekken van theater als kunstvorm voorop staat. De docenten van Flores zijn opgeleid en werkzaam in de podiumkunsten. De leerlingen leren op die manier onder professionele begeleiding hun talent beter kennen en verdiepen.

De individuele ontwikkeling van kinderen en jongeren staat centraal. Leerlingen staan in hun eigen kracht op het toneel, werken samen, gaan met elkaar in gesprek over wat hen bezighoudt en denken na hoe ze daar theater over kunnen maken. De jeugdtheaterschool ziet behalve talentontwikkeling het eveneens als missie om het publiek deelgenoot te maken van deze zoektocht.

Voorstellingen
Naast het geven van theaterlessen maakt Jeugdtheaterschool Flores daarom ook producties die onder andere gespeeld worden op de hoofdlocatie Floralis Lisse. De jeugdige spelers worden actief betrokken bij het maken van de voorstellingen. Op die manier komen onder leiding van onze regisseurs nieuwe theaterstukken tot stand. In deze voorstellingen stellen de acteurs en actrices onderwerpen aan de kaak die er volgens hen toe doen. Iedereen uit de groep komt op zijn of haar eigen manier tot recht – samen vormen ze een geheel en nemen ze het publiek mee in hun verhalen.

De voorstellingen van de Productieklas worden ingezonden voor deelname aan festivals voor jongerentheater. 

Jeugdtheaterschool Flores is de plek in de Duin- en Bollenstreek om theater te maken en talent te ontwikkelen.

Sponsors
Draagt u Stichting Jeugdtheaterschool Flores een warm hart toe en wilt u mede mogelijk maken dat zij hun activiteiten kunnen blijven uitvoeren? Wordt dan vriend van JTS Flores en steun hen jaarlijks met een zelf te bepalen donatie. Ook bedrijven kunnen de stichting sponsoren en hun eigen organisatie als tegenprestatie onder de aandacht brengen op de website, social media en drukwerk. Neem voor de mogelijkheden contact op via info@jtsflores.nl.

JTS Winnaar Clubactie

Donderdag 10 juni 2021 was een feestelijke dag voor JTS Flores. De nieuwe wethouder Van Haaster kwam op bezoek ter kennismaking met de jeugdtheaterschool. Voorafgaand aan de premières van twee nieuwe producties verraste de wethouder met mooi nieuws: Jeugdtheaterschool Flores is als gemeentewinnaar uit de bus gekomen en mag een jaar lang de titel Club van het Jaar van Lisse dragen.

Meer informatie
http://www.jtsflores.nl