MLX Jubileum shows

Zaterdagmiddag 6 juli – MLX Junior Jubileumshow 

Op zaterdag 6 juli werd om 14:00 uur de junior jubileumvoorstelling in Floralis Lisse gehouden. Deze familievoorstelling zat vol met dans, zang en toneel en werd vertolkt door de jongste leden van MLX Musical & Dance (groepen Kinderdans, Song & Dance, groepen Streetdance 6-11 jaar en de Selectie Musicals Jeugd en Tieners). 

Het eerste deel van deze show is een ouderwets sprookje met bekende figuren zoals Assepoester, Roodkapje en de boze Wolf, de dwergen, Hans & Grietje, de heks, trollen, de draak ach alle leuke sprookjesfiguren komen wel voorbij....want Assepoester is jarig, maar de gemene heks tovert haar cadeautjes weg!

In het tweede deel blikken we terug op 10 jaar MLX! We keren terug in de tijd met de omaatjes die een schatkist vol met herinneringen terug vinden.  
 

Zaterdagavond 6 juli om 19:00 uur en Zondagmiddag 7 juli om 12:30 uur - MLX Senior Jubileumshows 

Op zaterdag 6 juli om 19:00 uur en op zondag 7 juli om 12:30 uur werden de Senior jubileumvoorstellingen vertolkt in Floralis Lisse. Er werd gevierd  dat MLX Musical & Dance 10 jaar bestaat!

De tijdmachine uit 2013 wordt per ongeluk geactiveerd....en werpt ons terug in de tijd. We maken een fantastische reis langs alle shows van de afgelopen 10 jaar! Een jubileumshow om nooit te vergeten. Naast zang, dans en toneel zullen een heleboel bekende karakters de revue passeren. Ma Flodder, Ingrid en Irma, Tante Til en nog vele anderen nemen u mee op een onvergetelijk avontuur dat MLX heet. 

 

 

 

Bezig met laden