OPEN WEKEN

Open weken

Vanaf zondag 29 augustus starten de open weken bij MLX Musical & Dance tot en met zaterdag 11 september.

De lessen worden gegeven in een prachtige danszaal in Floralis, Floralisplein 69 in Lisse (behalve op zondag).

Alle lessen kunnen in deze periode gratis uitgeprobeerd worden, vriendjes/vriendinnetjes mogen meegenomen worden. 

De huidige leden zijn veelal al ingedeeld in een groep, maar kunnen in deze periode ook nog andere lessen uitproberen! Misschien ben je benieuwd naar een bepaalde les of twijfel je of je wel bij de goede groep bent ingedeeld? Geen probleem! Je kunt nog gewoon bij een les naar binnen stappen en een proefles volgen. Tijdens deze weken draaien we het rooster van het seizoen 2021-2022:

https://www.floralislisse.nl/mlxmusical/lesrooster 

Wedstrijdteams

Volgend seizoen gaan wij dan ook weer met wedstrijden meedoen, maar nu met 3 wedstrijdteams, zodat dat beter aansluit op de leeftijdscategorieën van de wedstrijden. We krijgen straks 3 categorieen: onder de 11 jaar, 11-14 jaar en 15 jaar. 

Op zondag 29 augustus nodigen wij graag iedereen voor de selectielessen van 14:15-16:15 uur op de locatie Julianastraat 1b. Om in een team toegelaten te worden, word je geselecteerd op enthousiasme, doorzettingsvermogen, muzikaliteit en danservaring. Gedurende het seizoen krijg je extra lessen die je bij dient te wonen en natuurlijk gaan we wedstrijden doen! Hier wordt enorme inzet en aanwezigheid in lessen verwacht. Na deze selectieles maken wij zsm bekend hoe de teams ingedeeld zullen worden. We weten nu al van een aantal leerlingen dat zij graag hieraan mee zouden willen doen, iedereen is welkom, maar de selectie is dus wel streng. De huidige wedstrijdteamleden worden uiteraard ook bij deze les verwacht. 

Geef je nu op voor deze selectieles, via info@mlxmusical.nl