OPEN WEKEN

Open weken

Vanaf dinsdag 23 augustus starten de open weken bij MLX Musical & Dance tot en met zaterdag 3 september.

De lessen worden gegeven in een prachtige danszaal in Floralis, Floralisplein 69 in Lisse.

Alle lessen kunnen in deze periode gratis uitgeprobeerd worden, vriendjes/vriendinnetjes mogen meegenomen worden. 

De huidige leden zijn ingedeeld in een groep, maar kunnen in deze periode ook nog andere lessen uitproberen! Misschien ben je benieuwd naar een bepaalde les of twijfel je of je wel bij de goede groep bent ingedeeld? Geen probleem! Je kunt nog gewoon bij een les naar binnen stappen en een proefles volgen. Tijdens deze weken draaien we het rooster van het seizoen 2022-2023:

https://www.floralislisse.nl/mlxmusical/lesrooster 

Wedstrijdteam en Selectieteams

Komend seizoen hebben wij show/selectie- en wedstrijdteams! Deze teams zullen extra optredens verzorgen en/of met wedstrijden meedoen.

Op woensdag 24 augustus zullen er 2 selectielessen plaatsvinden om 3 teams te vormen, 1 jonger en 1 ouder team (trainen op woensdag) en een speciaal selectie/showteam streetdance (trainen op dinsdag).

Het jongste team heeft de selectie op woensdag van 15:30-16:25 uur, het oudste team heeft de selectie van 19:30-20:45 uur. Ook kijken wij tijdens deze selectieles naar het derde te vormen team! Het kan ook dat je voor beide selecties uitgenodigd wordt/je mag bij beide selecties komen kijken/meedoen!

Om in een team toegelaten te worden, word je geselecteerd op enthousiasme, doorzettingsvermogen, muzikaliteit en danservaring.

Van deze teams wordt enorme inzet en aanwezigheid in lessen verwacht. Na deze selectielessen maken wij zsm bekend hoe de teams ingedeeld zullen worden. We weten nu al van een aantal leerlingen dat zij graag hieraan mee zouden willen doen en iedereen is welkom! De huidige wedstrijdteamleden worden uiteraard ook bij deze les verwacht. Geef je nu op voor deze selectiedag, via info@mlxmusical.nl