Bioscoop Cinema Floralis

Theatervoorstelling

Alex Ploeg - Ultimatum

Omschrijving:
In Lisse kennen we Alex Ploeg al. In januari 2017 sloot Alex in Floralis de avond af van de Finalistentournee van het Cameretten Festival.
Een topavond. En daarom kwam Alex Ploeg met de vraag zijn allerlaatste try-out van zijn eerste avondvullende programma in Lisse te mogen doen.
Nou….graag natuurlijk !
Hij stond in het voorprogramma van Ronald Goedemondt en won met verve de publieksprijs van Cameretten 2016. “Veel van zijn verhalen zijn hilarisch. Sommige herken je direct. Andere verhalen getuigen juist van een prettig gestoord brein”, oordeelde de jury. Hij schrijft voor onder andere Spijkers met Koppen, Foute Vrienden en Dit Was Het Nieuws. Zijn stijl is explosief, muzikaal en hij schuwt het randje niet. Zijn naam is Alex Ploeg, een aanstormend talent uit de stallen van Comedytrain.
Alex snapt de dingen heus wel. Hij is gewoon wie hij is: een zelfverzekerde jongen die het allemaal niet weet. Die rake vragen stelt over onderwerpen die er niet toe doen. Die razendsnel is, maar stagneert. Die aan niemand verantwoording hoeft af te leggen, maar dat liever toch even komt doen.

De Volkskrant pakt flink uit met complimenten voor Alex; "Alex Ploeg is hét comedytalent van 2018".

Als ‘grapmonster’ vindt Alex Ploeg een lach krijgen het mooiste wat er is. Maar te veel grappen kunnen een komiek in de weg gaan zitten. Daarom heeft zijn eerste lange show ook een verhaal. (..) De grappen vinden hem wel, daar twijfelt comedian Alex Ploeg (32) geen seconde aan. De gunfactor, die heeft hij ook. Hans Floberg, impresario van Hekwerk Theaterproducties die Ploeg afgelopen jaar inlijfde in zijn stal had van tevoren gezegd: Ploeg is ontwapenend, hij windt het publiek om zijn vinger, de mensen plakken aan hem als aan Jochem Myjer.


Bezoek ons restaurant


Bezoek ons restaurant

Cast & Crew

Regie  
Genre   
Lengte    01:30
Jaartal    2018
Bioscoop    13 okt 2018
Kijkwijzer   


Bestel

Wij rekenen € 0,50 per stoel reserveringskosten
Alex Ploeg:
-
+
à € 15,00
AlexPloegUltimatum_131685490256010273_big.jpg

Bezig met laden