Bioscoop Cinema Floralis

Theatervoorstelling

Finalistentournee Cameretten Festival

Omschrijving:
Finalistentournee Cameretten Festival 2019

Henk Overdijk
Voorstelling: Ik was erbij

Dit is Henk Hendrikus Hendrik Overdijk. Maar voor jou gewoon Henk.
Denk je aan een Henk dan denk je al gauw aan een vrachtwagenchauffeur, de buurman of de filiaalmanager van de Blokker. Gewone, hardwerkende en nuchtere mensen.
Tijdens zijn voorstelling ‘Ik was er bij’ onderzoekt hij of hij meer kan zijn dan gewoon Henk.
Door middel van ijzersterke grappen, onverwachte twists, vlijmscherpe anekdotes en andere vage woorden waarmee cabaretiers hun eigen programma omschrijven probeert hij van Henk een bijzondere en unieke man te maken.
Zodat je bij het horen van de naam Henk maar aan één Henk moet denken. Henk Overdijk.Tobi Kooiman (publieksprijs winnaar 2019)
Voorstelling: Logisch

Tobi Kooiman is wiskundige en doet in zijn programma “Logisch” verwoede doch vergeefse pogingen om zijn logica toe te passen op het leven en de vraagstukken die daar onvermijdelijk bij komen kijken.
Veel plezier.Remy Evers (juryprijs winnaar 2019)
Voorstelling: Gewoon Remy

Die bril is Remy Evers (winnaar Koninginnedag koekhapwedstrijd 1999). Remy zal zijn ideale wereld aan u tonen. Van prinscarnaval tot een soldaat op vredesmissie in oorlogsgebied. Absurdistisch, kinderlijk, energiek, fysiek en een vleugje engagement zijn de meest passende woorden bij deze cabaretier.
Een reis door het brein van iemand die niet volwassen wil worden.


’Deze cabaretiers wonnen Cameretten en hebben het pad geplaveid voor de volgende generatie aanstormende talenten: Brigitte Kaandorp, NUHR (Niet Uit Het Raam), Plien en Bianca, Theo Maassen, Eric van Sauers, Marc-Marie Huijbregts, Klaasen & Sandifort, Ronald Goedemondt, Daniel Arends, Patrick Laureij, Janneke de Bijl en vele anderen.


Entree 22,50 Euro incl. pauzedrankje


Cast & Crew

Regie  
Genre   
Lengte    02:00
Jaartal    2020
Bioscoop    20 jan 2020
Kijkwijzer   


Bestel

Wij rekenen € 0,50 per transactie
Finalistentournee Cameretten Festival:
-
+
à € 22,50
FlyerCam1920_132025623171158682_big.jpg

Bezig met laden