Bioscoop Cinema Floralis

Theatervoorstelling

De Greef Comedy & Drinks. Fuad Hassen

Omschrijving:
Samen met Youth Bollenstreek en Bescal organiseert Stichting Theater Floralis een nieuw concept voor jongeren in De Greef.

De Greef, Comedy & Drinks

Gegarandeerd kwaliteit, betaalbaar en de bar blijft tot 1:00 uur geopend.

De Greef wordt omgetoverd naar een echte club-setting met zitjes en barkrukken, dus dat betekent ook een beperkt aantal plekken.
Slechts 80 bezoekers per keer.

Vrijdag 27 december staat Fuad Hassen in De Greef.
“Hassen is een aimabele persoonlijkheid naar wie het prettig luisteren is” (de Volkskrant) en “een getalenteerd comedian” (NRC) werd er geschreven over Fuad. Met zijn innemende persoonlijkheid, gulle lach en laid-back comedystijl veroverde Fuad al vele harten. “Publiek is in goede handen,” lazen we ook al in de krant.

De derde comedyshow van Fuad gaat op die voet verder. Fuad is nou eenmaal een man van kleine zaken, die hij vervolgens op onnavolgbare wijze opblaast en uitspeelt. Futiliteiten zijn aan Fuad welbesteed. Maar wat als er een klein dingetje net anders was verlopen? Was de wereld dan anders? Zijn die kleinste gebeurtenissen of uitvindingen dus tóch belangrijk? En zijn het dan nog wel kleine dingen? Met een kinderlijke verwondering kan Fuad zijn gedachten daar uren op loslaten. Typische Fuadhersenspinsels!

Ook is Fuad meer te zien in de media. Zo had hij begin dit kalenderjaar zijn wekelijkse item bij ‘Is er een dokter in de zaal’ op RTL4.

De pers over Fuad Hassen: “Opnieuw valt het op hoe snel, hoe soepel en hoe effectief hij een zaal weet in te pakken.” (DvhN)

“Fuad Hassen (…) opnieuw een rustige, beheerste verteller, die goed is in het uitspelen van komische situaties en bovendien echt iets te vertellen heeft” (NRC)

“…smaakvol, charmant en zonder verwijten. Hij heeft zelfs al snel de lachers op zijn hand” (Theaterkrant)

Aanvang 20.30 uur.
Entree 10 euro.

Locatie; De Greef, Ruishornlaan 21 Lisse

Cast & Crew

Regie  
Genre   
Lengte    03:00
Jaartal    2019
Bioscoop    27 dec 2019
Kijkwijzer   


Bestel

Wij rekenen € 0,50 per transactie
De Greef Comedy & Drinks. Fuad Hassen:
-
+
à € 10,00
Pag24.Achterkantcomedyblauw_132086034196365262_big.jpg

Bezig met laden