Kerst met Cor en Fay

Kerst met Cor Bakker en Fay Claassen
Vanaf het begin van hun samenwerking was het artistieke liefde op het eerste gezicht. ‘Een muzikale romance’, noemen ze het zelf. ,,Midden in een lied werd ik zó door haar stem geraakt, dat de tranen over mijn wangen rolden. We halen het beste in elkaar naar boven. Met Fay kan ik alle lagen van een liedje aanboren en er een eigen kleur aan geven. Eén blik is genoeg om samen los van de grond te komen.’’
,,Zingen met Cor aan de toetsen, is magisch’’, vertelt Fay. ,,Als hij me begeleidt, voelt dat als totale vrijheid. Dan hoef ik niet meer over de noten na te denken en krijgt een lied een ziel. Cor is een orkest op zich.’’
Tijdens een warme show in intieme setting zingt Fay met Cor de mooiste kerstnummers. Naast standards uit het “American Songbook” van onder andere Frank Sinatra, Dean Martin en Ella Fitzgerald die iedereen wel kent, komen er ook verrassende Nederlandse juweeltjes voorbij.
Stuk voor stuk herkenbare nummers die je in het hart raken, omdat ze de deur openen naar die woonkamer waarin de open haard knappert en die sfeervol verlichte kerstboom staat.

Per 25 september mogen wij u alleen verwelkomen als u een coronatoegangsbewijs heeft.
U krijgt een coronatoegangsbewijs als u volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud. Wij zijn verplicht om hier mee te werken en gaan dit dus ook doen.
Een medewerker van Bescal zal de QR-code en het legitimatiebewijs van de bezoekers controleren. Zorg er voor dat u dit alvast gereed heeft bij de deur.
Hoe werkt het via een Smartphone?

- Laat u testen of vaccineren
- Download de CoronaCheck-app
- Maak een QR-code in de app. Dit is uw bewijs
- Toon de QR-code en uw identiteitsbewijs aan de medewerker

Liever op papier?

- Laat u testen of vaccineren
- Ga naar coronacheck.nl/nl/print/
- Volg de stappen op de website
- Print de QR-code uit die op de website verschijnt
- Toon de QR-code en uw identiteitsbewijs aan de medewerkerNIEUWKerstmetCorenFay_132790394218061839_big.jpg

Lengte
1:00 deze voorstelling is zonder pauze

Delen


Speeltijden (klik op de tijden om te kopen)

mama 20 decemberdec 20:00
  • corifay1_132790395148072190_big.jpg