Sandra van Nieuwland

Sandra van Nieuwland breekt in 2012 definitief door als deelnemer van The Voice of Holland. Dat zelfde jaar schrijft ze Nederlandse muziekgeschiedenis door met maar liefst vijf van haar singles in de top 10, ook nog tegelijkertijd op nummer 1, 2 en 3 te staan. Haar debuut album ‘And More’ staat zeven weken op nummer 1 en wordt beloond met platina.Na dit avontuur richt Sandra zich meer op het schrijven van indie nummers en mag ze voor haar tweede album ‘Banging On The Doors Of Love’ een gouden plaat en de prestigieuze Edison Pop voor Beste Album in ontvangst nemen.Begin vorig jaar zat Sandra midden in haar Human Alien tour toen de zalen sloten en er even geen zicht was op een vervolg. Nu er weer voorzichtige live optredens gepland kunnen worden laat ze zich dat geen twee keer zeggen!


Vanaf juli vervolgt Sandra van Nieuwland haar clubtour en naast materiaal van haar meest recente album ‘Human Alien’ en eerder werk van onder meer haar platina-album ‘And More’, wordt nu dus ook haar nieuwe single ‘Sandcastles’ aan de setlist toegevoegd.

Per 25 september mogen wij u alleen verwelkomen als u een coronatoegangsbewijs heeft.
U krijgt een coronatoegangsbewijs als u volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud. Wij zijn verplicht om hier mee te werken en gaan dit dus ook doen.
Een medewerker van Bescal zal de QR-code en het legitimatiebewijs van de bezoekers controleren. Zorg er voor dat u dit alvast gereed heeft bij de deur.
Hoe werkt het via een Smartphone?

- Laat u testen of vaccineren
- Download de CoronaCheck-app
- Maak een QR-code in de app. Dit is uw bewijs
- Toon de QR-code en uw identiteitsbewijs aan de medewerker

Liever op papier?

- Laat u testen of vaccineren
- Ga naar coronacheck.nl/nl/print/
- Volg de stappen op de website
- Print de QR-code uit die op de website verschijnt
- Toon de QR-code en uw identiteitsbewijs aan de medewerkerSandravNieuwland_132439526553903511_big.jpg

Lengte
1:00 deze voorstelling is zonder pauze

Delen


Deze voorstelling wordt verwacht op:
06-12-2021
Laat mij weten zodra deze boekbaar is:
Stuur mij een E-mail