Berget Lewis

Per 25 september mogen wij u alleen verwelkomen als u een coronatoegangsbewijs heeft.
U krijgt een coronatoegangsbewijs als u volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud. Wij zijn verplicht om hier mee te werken en gaan dit dus ook doen.
Een medewerker van Bescal zal de QR-code en het legitimatiebewijs van de bezoekers controleren. Zorg er voor dat u dit alvast gereed heeft bij de deur.
Hoe werkt het via een Smartphone?

- Laat u testen of vaccineren
- Download de CoronaCheck-app
- Maak een QR-code in de app. Dit is uw bewijs
- Toon de QR-code en uw identiteitsbewijs aan de medewerker

Liever op papier?

- Laat u testen of vaccineren
- Ga naar coronacheck.nl/nl/print/
- Volg de stappen op de website
- Print de QR-code uit die op de website verschijnt
- Toon de QR-code en uw identiteitsbewijs aan de medewerkerBerget Lewis komt uit een zeer muzikaal gezin. Zij en haar vijf broers en zussen waren zó muzikaal, dat ze zichzelf The Jackson 6 noemden. Niet raar, want de muziek van Michael Jackson werd, naast heel veel gospelmuziek, 24/7 gedraaid. Het was dan ook onvermijdelijk dat iedereen later iets in de muziek zou gaan doen en zeer waarschijnlijk dat een van de zes een grote ster zou worden. Precies dat gebeurde, want Berget Lewis, de zangeres over wie we het hier hebben, is een van ‘s lands grootste diva’s.
Ze begon bescheiden, als achtergrondzangeres van hartsvriendin Trijntje’s Total Touch en daarna van Funky Stuff, de band van Candy Dulfer. In 1998 richtte ze haar eigen formatie op: Berget Lewis Gospel Train. Gospel is voor Berget essentieel. Als vijftienjarige toerde ze met het kerkkoor waar ze in zat al door Amerika. In alles, haar carrière, haar muziek en haar privéleven draagt ze het geloof met zich mee en de gospel- en soulmuziek vormt de basis van haar muzikale weg. Die weg bracht haar zo veel hoogtepunten. Bijvoorbeeld haar grote doorbraak toen ze samen met Edwin Evers het programma Just the two of us won, de hoofdrol in de musical Dreamgirls speelde en Maria was in the Passion. Ook internationaal timmerde ze stevig aan de weg en deelde het podium met internationale artiesten als Van Morrison, Dave Stewart, David Foster en Maceo Parker.
Naast haar twee soloalbums heeft Berget ook een aantal keer solo-theatertours verzorgd. Ze werd gekroond tot beste zangeres van Nederland en blies iedereen omver tijdens haar deelname aan The X Factor in het Verenigd Koninkrijk. Vanaf 2014 is maakt Berget deel uit van de zeer de succesvolle formatie “Ladies of Soul” samen met Candy Dulfer, Edsilia Rombley en Glennis Grace.
In 2019 bracht ze met de release van een live EP en muziekvideo's een eerbetoon aan Tina Turner, die op 26 november 2019 tachtig werd.
Op het podium staan is slechts één onderdeel van Berget’s rijke leven in de muziek. Ze is ook een productief songschrijfster, vocal coach en voorzitter van de “Stichting Berget Lewis & Shirma Rouse Foundation” en founder van het uiterst succesvolle ZO! Gospel Choir, waarmee ze een muzikaal platform biedt aan jong en getalenteerd zangtalent.
Ze schrijft, componeert en zingt de muziek die ze wil zingen, songs die rechtstreeks uit haar hart komen, muziek die laat horen waar zangeres, performer en songschrijver Berget Lewis voor staat!

Berget’s levensmotto:
Always stay true to yourself


BergetLewisbyEdlandMan_DSC4573_132682353023795376_big.jpg

Lengte
1:00 deze voorstelling is zonder pauze
* voorstelling met pauze

Delen


Speeltijden (klik op de tijden om te kopen)

mama27septembersep 19:30 *

* voorstelling met pauze
  • BergetLewisbyEdlandMan_DSC4423_132682353114635327_big.jpg