Jasper van der Veen - Het dreigt volslagen goed te komen

Debuutvoorstelling van jury- en publieksprijswinnaar Leids Cabaret Festival 2019

In zijn debuutvoorstelling vertelt Jasper van der Veen, winnaar van de jury- en publieksprijs van het Leids Cabaret Festival 2019, mooie en slimme verhalen vol sterke grappen.
Hij is verwonderd en boos, over zichzelf, zijn vrienden, familie en de wereld om hem heen.
Snel schakelend, met een sterke mimiek en onnavolgbare redenaties, fileert hij de maatschappij en toont onze blinde vlekken en dooie hoeken.
Maar hij begint bij zichzelf, zijn gedachten, doen en vooral zijn laten. Hij wil een stap verder. Hij wil door. Hij vindt dat de wereld door moet. Maar om verder te kunnen moet je kunnen terugkijken, weten waar je vandaan komt en dan een plan maken.
Durft hij dat? Dat gaan we zien.

De pers over 'Het dreigt volslagen goed te komen':
"Van der Veen toont zich een volwassen podiumpersoonlijkheid: hij is ontwapenend en charismatisch en weet zijn hoge energie goed vast te houden. Met zijn haarscherpe mimiek en spel trekt hij moeiteloos nieuwe werelden in." - NRC

"Op het Leids Cabaretfestival viel hij al op door zijn solide podiumpresentatie, en dat is niet veranderd. Als een vis in het water is Jasper van der Veen op het podium. Charismatisch en ontspannen houdt hij zijn publiek makkelijk geboeid." - Theaterkrant

jaspervanderveen_132983891054195503_big.jpg

Lengte
1:30 deze voorstelling is zonder pauze

Delen


Speeltijden (klik op de tijden om te kopen)

mama 06 februarifeb

Suggesties