Film-/theatermenu

Film menu Grand Café Cineac
Wat is er nu leuker om van het bezoek aan de bioscoop een echt avondje uit te maken. Het inpandige Grand Café Cineac is 's avonds geopend van dinsdag tot en met zondag. Voor aanvang van de filmvoorstelling kunt u genieten van een speciaal film menu op dinsdag en van de gehele kaart, ook tapa's, van woensdag tot en met zondag. Reserveer via 0252-830393.

De artiest(en)
Komt u met uw theatergezelschap naar Theater Floralis om het publiek een mooie avond te bezorgen? Neem dan contact op met de organisatie. Zij leggen u namelijk graag in de watten met een speciaal menu in een privé ruimte.

Theater menu
Op maandag is het inpandige Grand Café gesloten. Restaurant De Vier Seizoenen op 't Vierkant in Lisse heeft een 3-gangen Theater menu (34 p.p.) incl. gratis koffie/thee samengesteld. Als u bij De Vier Seizoenen een tafeltje bestelt en u bent van plan aansluitend naar Floralis te gaan, dan zorgen zij ervoor dat u tijdig klaar bent om voor aanvang van de voorstelling in Floralis aanwezig te zijn. Om ervoor te zorgen dat u niets mist van uw avondje uit kunt u al om 17.30 uur bij De Vier Seizoenen terecht. Reserveren? Klik hier of bel 0252 - 41 80 23. Vermeld a.u.b. tijdens het reserveren dat u gebruik wilt maken van het Theater menu, dan krijgt u na het diner een kopje koffie of thee aangeboden.

Overnachten
Bent u van plan om ook een overnachting te boeken? De Vier Seizoenen beschikt tevens over een sfeervol Bed&Breakfast!
Bezig met laden