Bioscoop Cinema Floralis

In juni 2015 is de bioscoopexploitant gestart met filmvertoningen in Floralis als 'Cinema Floralis'. Sindsdien wordt wekelijks een nieuw filmprogramma aangeboden met de allerniewste films voor verschillend publiek. Zo is de woensdagmiddag kinderfilmmiddag, de donderdagmiddag Cinema Plus en wordt woensdag tot en met zondag gevarieerd van blockbusters tot ontroerende drama's.

Voorstellingen
Tickets zijn zowel op deze website als de de kassa te koop, met mogelijkheid tot het selecteren van de beste plaatsen. De bioscoop vertoont films van woensdag tot en met zondag en tijdens schoolvakanties, indien mogelijk, ook op maandag en dinsdag. Voor de reguliere openingstijden verwijzen wij u door naar Contact. De films worden vertoond in de 'Mijnzaal', die als zowel bioscoopzaal als theaterzaal kan dienen. In de 'Mijnzaal' hebben alle 251 stoelen goed zicht en riante beenruimte. Voor de bioscoop is een speciaal Cinema Surround System aangebracht. Ook is er een Assistive Sound slechthorenden systeem verkrijgbaar bij de kassa. Mocht u de zaal met de lift willen betreden, vraag dan assistentie bij de kassa. Daarnaast is het mogelijk om speciale rolstoelplaatsen te reserveren.

Prijzen
Reguliere prijzen:
Normaal ticket                  € 10,00
65+ ticket                           € 9,00
Familiefilm                        € 7,50
Cinema Plus                      € 7,00 incl. kopje koffie met cake voor aanvang

Toeslagen:
Lange film (150 min)         € 1,50 toeslag
Online tickets                    € 0,50 transactiekosten per betaling

Meer informatie
Klik onder het tapblad 'Bioscoop' in het keuzemenu voor informatie over de voorstellingen. De tickets zijn hier online te koop, maar ook aan de kassa van Floralis tijdens openingstijden van de bioscoop. Wil u uw filmavond met een etentje combineren? Neem dan contact op met het inpandige Grand Cafe Cineac. Zij zorgen dat uw gerecht op tijd wordt geserveerd. Via Facebook en deze website houden wij u ook graag op de hoogte van speciale events, zoals Ladies Night en aanbiedingen.

Tot ziens in Floralis!

 

 

Bezig met laden