Salsa Marco

Heb je altijd al salsa willen leren dansen in een ontspannen, ongedwongen sfeer met leuke mensen om je heen? Dit kan nu ook in Lisse. Marco Galdeij, woonachtig in Lisse en al vele jaren docent salsa dansen, is per januari 2018 gestart met cursussen geven in de Oefenzaal van Floralis.

Er wordt gestart met de basisstappen en in een informele sfeer worden deze steeds verder ontwikkeld, zodat je op de zwoele klanken van de salsamuziek kunt bewegen. Er is een mooie houten vloer, een grote spiegelwand en er is een goede geluidsinstallatie. Een drankje voor- of achteraf is ook altijd mogelijk in het inpandige Grand Café.

Let op, aanmelden kan in verband met de veiligheid (i.v.m. Corona) slechts met partner. Dit hoeft niet iemand uit hetzelfde huishouden te zijn. Alle combinaties zijn mogelijk. Er zal tijdelijk niet gewisseld worden van danspartner. Je danst dus alle 10 de lessen met dezelfde partner.

De cursussen bestaan uit 10 lessen van één uur op de donderdagavond van 20:15 uur tot 21:15 uur en van 21:15 uur tot 22:15 uur. Op vrijdag zijn de lestijden van 20:15 uur tot 21:15 uur. Eventueel een beginnerscursus van 21:15 uur tot 22:15 uur. Bij voldoende aanmeldingen.
De 10 lessen kosten € 90,00 per persoon.

Geïnteresseerd geraakt? Neem dan contact op met Marco via m.galdeij@outlook.com of 0620627316 voor informatie over de toekomstige startdata. Dit geldt ook voor privéles of workshops.

SALSALIS organiseert regelmatig in Lisse:
Latin night in De Greef
Dansavond voor alle salsa, bachata en Kizomba liefhebbers. 
We beginnen meestal om 20.30 uur met een workshop verzorgd door Salsa Marco.
Daarna kun je blijven dansen op de lekkerste latin sounds van DJ Piédro of DJ Dura Ruben. (o.a. bekend van Dos Bailadores).

Haal je dansschoenen maar weer uit de kast en kom laten zien wat je (ooit) geleerd hebt of kom gezellig een drankje drinken en genieten van de gezellige latin sfeer in de Greef.
Open van 20.00 uur tot 1.00 uur.
Kaarten alleen online te verkrijgen. Prijs n.t.b.


*Dance forever all together*