Salsa Marco

Heb je altijd al salsa willen leren dansen in een ontspannen, ongedwongen sfeer met leuke mensen om je heen? Dit kan nu ook in Lisse. Marco Galdeij, woonachtig in Lisse en al vele jaren docent salsa dansen, is per januari 2018 gestart met cursussen geven in de Oefenzaal van Floralis.

Er wordt gestart met de basisstappen en in een informele sfeer worden deze steeds verder ontwikkeld, zodat je op de zwoele klanken van de salsa muziek kunt bewegen. Er is een mooie houten vloer, een grote spiegelwand en er is een goede geluidsinstallatie. Een drankje voor- of achteraf is ook altijd mogelijk in het inpandige Grand Café.

In september 2019 gaat Salsa Marco weer verder met het geven van salsa lessen aan de bestaande 2 groepen. Helaas is het op het ogenblik niet mogelijk om meer lessen te geven. In de toekomst zou dit kunnen veranderen. Houd deze site en Salsa Marco op Facebook in de gaten, zodat je op tijd bent met aanmelden voor een nieuwe beginnerscursus salsa in de toekomst.

De huidige les data zijn 5 + 12 september (geen les op 19 + 26 september i.v.m. Harddraverijfeesten), 3 + 10 + 17 + 24 + 31 oktober, 7 + 14 + 21 november.

Op 24 september zal er namens de Harddraverijvereniging een Salsa workshop zijn in de oefenzaal van Floralis (zie Harddraverij boekje voor verdere info en inschrijven).

De cursussen bestaan uit 10 lessen van één uur op de donderdagavond van 20:15 tot 21:15 uur en van 21:15 tot 22:15 uur. De 10 lessen kosten € 85,00 per persoon. Je kunt als paar komen maar dit is niet per se noodzakelijk.

Geïnteresseerd geraakt ? Neem dan contact op met Marco via m.galdeij@outlook.com of 0620627316 voor informatie over de toekomstige startdata. Dit geldt ook voor privéles of workshops.

 

Bezig met laden