Grand Café Cineac

Grand Café Cineac: het gezellige en sfeervolle Grand Café in Floralis waar u niet alleen heerlijk kunt eten of borrelen, maar ook een combinatie kunt maken met een mooie film- of theatervoorstelling. Het Grand Café heeft een eigen website, waar u informatie kunt vinden over de menu's, arrangementen en reserveringsopties: www.cineaclisse.nl

Grand Café Cineac Lisse heeft voor u 3 verschillende mogelijkheden om te genieten van onze overheerlijke tapasmenu’s! Maak graag uw keuze uit lekker onbeperkt tapas eten in het restaurant, tapas op het terras of de tapasplaat afhalen voor thuis.    

Tapas aan Tafel (restaurant)

Het restaurant Grand Café Cineac Lisse is weer geopend! In het restaurant kunt u onbeperkt tapas eten voor € 27,50 per persoon. Ook is er een nieuwe tapaskaart en hebben wij Heineken 0.0 op de tap voor nog meer beleving.

Tapas op het Terras (terras)

Bij lekker weer is ons zonnige terras ook geopend. Op het terras kunt u ook lekker onze overheerlijke tapas eten!

Tapas voor Thuis (afhalen)

Het is mogelijk om Tapas voor Thuis af te halen: de Tapasplaat op maat! Stel jouw eigen tapasplaat samen en kies uit 4 tapasgerechten van het menu. De tapasplaat is € 16,25 per persoon. Afhalen kan op de gereserveerde dag tussen 17:00 en 18:00 uur.

Voor meer informatie over dit menu, klik dan graag op de website van Grand Café Cineac Lisse: www.cineaclisse.nl  

Het restaurant is geopend van dinsdag t/m zondag van 17:00 - 22:00 uur.

Voor het restaurant en afhalen graag telefonisch reserveren via 0252 – 83 03 93 op dinsdag t/m zondag vanaf 15:00 uur.