Grand Café Cineac

Grand Café Cineac: het gezellige en sfeervolle Grand Café in Floralis waar u niet alleen heerlijk kunt eten of borrelen, maar ook een combinatie kunt maken met een mooie film- of theatervoorstelling. Het Grand Café heeft een eigen website, waar u informatie kunt vinden over de menu's, arrangementen en reserveringsopties: www.cineaclisse.nl

Grand Café Cineac Lisse heeft voor u 3 verschillende mogelijkheden om te genieten van onze overheerlijke tapasmenu’s! Maak graag uw keuze uit lekker onbeperkt tapas eten in het restaurant, de tapasplaat op het terras of gewoon de tapasplaat afhalen voor thuis.    

Tapas aan Tafel (restaurant):

Vanaf 1 juni is Grand Café Cineac Lisse weer geopend! Met speciale maatregelen en verplicht reserveren kunnen wij onze gasten weer verwelkomen in ons restaurant voor ons overheerlijke tapasmenu. In het restaurant kunt u als vanouds onbeperkt tapas eten voor Euro 26,50 per persoon. Ook is er een nieuwe tapaskaart en hebben wij Heineken 0.0 op de tap voor nog meer beleving. Er zijn geen shifts, u kunt gewoon vrij reserveren. 

Tapas op het Terras (terras):

Ons zonnige terras is vanaf 17:00 uur geopend (geen reservering nodig). Ook daar bestaat de mogelijkheid om een hapje te eten, namelijk onze inmiddels befaamde tapasplaat voor 20 euro per persoon.

Tapas voor Thuis (afhalen): 

Het is ook mogelijk om Tapas voor Thuis af te halen! Lekker uit eten onder eigen dak, dat kan met de tapasplaat van Grand Café Cineac! Euro 32,50 voor twee personen. Afhalen kan op de gereserveerde dag van 17:00 tot 18:30 uur.

Voor binnen in het restaurant en afhalen graag telefonisch reserveren via 0252 – 83 03 93.

Bezig met laden