Grand Café Cineac

Welkom bij het gezellige en sfeervolle Grand Café Cineac in Floralis waar u heerlijk kunt eten of borrelen. Maak uw avondje uit compleet door ook onze inpandige bioscoop te bezoeken! Het Grand Café heeft een eigen website, waar u informatie kunt vinden over de menu's en reserveringsopties: Grand Café Cineac Lisse

Grand Café Cineac Lisse is inmiddels bekend vanwege de overheerlijke tapasmenu’s! U kunt heerlijk de hele avond genieten door een keuze te maken uit maar liefst 30 verschillende gerechten, zowel vis-, vlees als vega gerechten. Ook is dit uitermate geschikt voor groeps- en personeelsuitjes.

Onbeperkt tapas in het restaurant

In het restaurant kunt u onbeperkt tapas eten voor € 28,50 per persoon. De tapas zijn gebaseerd op de Franse keuken. U kiest 1 gerecht per ronde, zodat u optimaal van ieder gerecht kunt genieten! Ook is het nog steeds mogelijk om a la carte te bestellen.

Klik op deze link voor onze menukaarten: Grand Café Cineac Lisse

Tapas afhalen

Het is mogelijk om tapas af te halen: de Tapasplaat op maat! Stel jouw eigen tapasplaat samen en kies uit 4 tapasgerechten van het menu. De tapasplaat is € 17,50 per persoon. Afhalen kan op de gereserveerde dag tussen 17:00 en 18:00 uur.

Voor meer informatie over de tapas, klik dan graag op deze link: Tapas keuzes

Bioscoop 

Wilt u een compleet avondje uit? Bezoek dan ook onze inpandige bioscoop en combineer dit met een diner in ons restaurant. Meer weten over ons bioscoopprogramma? Klik hier voor het programma: Bioscoop programma Cinema Floralis

 

Het restaurant is geopend van dinsdag t/m zondag van 17:00 - 22:00 uur.

Voor het restaurant en afhalen graag telefonisch reserveren via 0252 – 83 03 93 op dinsdag t/m zondag vanaf 15:00 uur.