Stichting Theater Floralis

Stichting Theater Floralis is een initiatief van Frank Schermer Voest en Marc van Brug. Op diverse maandagavonden verzorgen zij theatervoorstellingen in Floralis. De prioriteit ligt bij het organiseren van unieke, mooie en bijzondere voorstellingen samen met betrokken artiesten. Try-outs en voorstellingen die niet altijd door het hele land te zien zijn. Dit naast het brengen van 'reguliere voorstellingen' ontstaat een zeer gevarieerd programma door het jaar heen.

Voorstellingen
Iedere theateravond is een feestje. De stichting huurt daarvoor het gebouw Floralis tegen gereduceerd tarief en zorgt voor perfect geluid, mogelijk gemaakt door toppers van geluidsmannen met goede apparatuur. Dat tegen een toegangsprijs voor gemiddeld 25 euro per bezoeker. 

Door de onmisbare financiele steun en de enorme inzet door het team van Stichting Theater Floralis kijken we uit naar mooie en gezellige theateravonden. Klik onder het tapblad 'Theater' in het keuzemenu voor informatie over de voorstellingen. De tickets zijn hier online te koop, en in het extra verkooppunt:

AntiekePrenten.nl
Heereweg 215
2161BE Lisse
Openingstijden: wo-za vanaf 9:30 uur

06-127 95 231 (WhatsApp, SMS of bel, en dat kan 7 dagen in de week)
info@theaterfloralis.nl voor een vlot antwoord.

Graag tot ziens bij de voorstellingen!