MLX Muscial & Dance

MLX is een musical- en dansschool en heeft een uitgebreid aanbod van verschillende dans-, zang- en toneellessen, kortere cursussen en selectiegroepen. De focus ligt op verschillende (dans)lessen, zoals dance workout, hip hop, kinderdans, ouder&peuterdans, ouder&kleuterdans, modern/contemporary, power yoga, salsa, song & dance, streetdance en de inmiddels bekende musicallessen met zang, dans en toneel.

MLX heef als motto om met veel passie en plezier, de kneepjes van het musical- en dansvak over te brengen. En om iedereen te laten schitteren die op wat voor manier dan ook meedoet in de lessen, in workshops, op verjaardagspartijtjes, in het theater of zelfs achter de schermen. Alles kan als jij het laat gebeuren!

Voorstellingen
Het team van enthousiaste vakdocenten biedt een heel gevarieerd rooster aan voor jong en oud! MLX werkt het hele jaar door toe naar leuke optredens, zoals bijvoorbeeld de Kerstspecial, Koningsdag en voorstellingen in een echt theater. De musicalgroepen werken ook ieder seizoen aan een eigen musicalproductie in Floralis.

MLX PROEFLES
Wil je graag aan een les van MLX Musical & Dance deelnemen? Check hierbij ons rooster: https://www.floralislisse.nl/mlxmusical/lesrooster. Vraag dan informatie en een gratis proefles aan via info@mlxmusical.nl.  

MLX BINNEN

De lessen van MLX Musical & Dance worden gegeven in de prachtige danszaal van Floralis, Floralisplein 69 in Lisse. Voor deze lessen binnen hebben wij een speciaal protocol opgesteld dat hier terug te lezen is: DANSPROTOCOL FLORALIS LISSE

MLX BUITEN

MLX Musical & Dance geeft ook lessen buiten. Dit doen wij op het veld van The Flags, Spekkelaan 10 in Lisse. Dit is heel goed bevallen! Klik op het MLX BUITEN menu voor meer informatie: MLX BUITEN 

MLX ONLINE

MLX Musical & Dance biedt ook een online lesprogramma aan! Klik op het MLX ONLINE menu voor meer informatie: MLX ONLINE

Meer informatie

Klik op 'Lesomschrijving', 'Lesrooster' en 'lid worden' voor meer informatie over al onze activiteiten!

Voor foto's en video's: KLIK

Voor meer informatie bel naar 06-42312690 of stuur een e-mail naar info@mlxmusical.nl en vraag naar Milly Oosterberg