Bioscoop Cinema Floralis

Theatervoorstelling

De Greef, Comedy & Drinks. Thijs Kemperink

Omschrijving:
Samen met Youth Bollenstreek en Bescal organiseert Stichting Theater Floralis een nieuw concept voor jongeren in De Greef.

De Greef, Comedy & Drinks

Gegarandeerd kwaliteit, betaalbaar en de bar blijft tot 1:00 uur geopend.

De Greef wordt omgetoverd naar een echte club-setting met zitjes en barkrukken, dus dat betekent ook een beperkt aantal plekken.
Slechts 80 bezoekers per keer.

Vrijdag 25 oktober staat Thijs Kemperink in De Greef.
“Wel eens een authentieke representant van Twente gezien?..... Een suggestie: neem Thijs Kemperink serieus,” opende de vier-sterren recensie van het Dagblad van het Noorden. “Kemperink steunt als geboren verteller op een strak naturel,” werd er daarnaast geschreven.

Thijs is een rasechte verhalenverteller, geboren en getogen Tukker, en maakte met zijn laatste programma ook naam in de rest van Nederland. Met zijn authentieke persoonlijkheid en programma’s over alledaagse thema’s verpakt in grappen en verhalen overtuigde hij stad voor stad, dorp voor dorp.

Over ‘Eerlijk duurt het kortst!’: Thijs weet eindelijk wat hij wil: eerlijk zijn! Een eerlijke prijs betalen, een eerlijke mening hebben en eerlijk zijn naar zichzelf en anderen. Kan je liefhebben, een relatie aangaan of de avond gezellig houden als je altijd eerlijk bent? Is liegen niet veel beter soms? Brengt dat je niet veel verder? Is de auto van de buurman wel zo mooi als hij tegen hem zei? Of de kleding van zijn zus? Als Thijs echt eerlijk is, dan is zijn vrouw……. Thijs twijfelt. Gaat hij de hele avond eerlijk zijn of wordt het een ode aan de leugen? Liegen is leuker, maar eerlijk duurt het langst. Eén ding is zeker niet gelogen. Thijs is oprecht blij dat u deze avond samen met hem komt beleven. Eerlijk waar!

De pers over Thijs Kemperink:

“Dankzij zijn open blik en brede glimlach is de sfeer direct goed. Mensen roepen hardop zijn grapjes na, geven antwoord op zijn retorische vragen en bulderen om zijn kwinkslagen en mopjes.” (Theaterkrant)

“Thijs Kemperink ontroerend en grappig in ‘Bonje’” en “Kemperink weet zijn publiek de hele voorstelling moeiteloos te boeien.” (★★★★ Meppeler Courant)
“…verrassend geestig in spel en mimiek” (DvhN)

Aanvang 20.30 uur.
Entree 10 euro.

Locatie; De Greef, Ruishornlaan 21 LisseCast & Crew

Regie  
Genre   
Lengte    03:00
Jaartal    2019
Bioscoop    25 okt 2019
Kijkwijzer   


Bestel

Wij rekenen € 0,50 per transactie
De Greef Comedy & Drinks. Thijs Kemperink:
-
+
à € 10,00
Pag24.Achterkantcomedyblauw_132086023196384645_big.jpg

Bezig met laden